8:00 - 17:00
08-777 44 54
Hantverkarvägen 24

Däck & Däckhotell

Vi erbjuder däckreperationer, hjulinställningar, däckhotell, hjulskifte med mera. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Gör miljön en tjänst, reparera bildäcken

En däckreparation kan många gånger vara ett klart fullgott alternativ till att byta till helt nya däck. Våra däckreparationer börjar vid 250 kronor, och du kan därför spara mycket pengar jämfört med att köpa nytt. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att maximera användningen av dina bildäck så länge de är hela och säkra.Fördelarna med att reparera däck är många: våra reparationer är åldersbeständiga och håller under däckets livslängd vilket gör att du får mycket valuta för dina pengar. Samtidigt kan du vara säker på att dina reparerade däck står pall för såväl tryck och värme som hastighet och belastning. Allt för att du ska kunna framföra din bil på ett säkert och ekonomiskt sätt.Av säkerhetsskäl är det tyvärr inte alltid möjligt att laga dina däck.

bilverkstad däckhotell, Stivens bilverkstad däckhotell

Vi erbjuder dig

Om dina däck:
- har frilagd eller deformerad kanttråd
- har skadad gördel
- har skador som ligger utanför godkända toleranser
- har angripits av fett eller olja

uppvisar tecken på sprickbildning i det invändiga tätskiktet/gummit som uppstått efter körning med för lågt lufttryckrekommenderar vi starkt att du snarast byter ut dem mot nya istället! Kontakta vår verkstad så berättar vi mer om vilka däck vi kan erbjuda, och till vilket pris. Självklart kan vi också hjälpa dig med däckförvaring, hjulskifte och allt annat som hör bilägandet till.
Hjulinställning
Däckhotell
Hjulskifte
Montering & balansering
Däckreparationer

stivens bilverkstad

Bilverkstad - Bilvård - Däck och Däckhotell - Bilservice - Keramisk Lackskydd

Telefon

08-777 44 54

MAIL

info@stivenbilservice.se

ADDRESS

Hantverkarvägen 24
Handen, Haninge ​136 44

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16:00
Söndag Stängt
© Stiven Bilverkstad AB | Org nr. 556939-2680 | Utvecklad av mtoma.se
car linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram