Tjänster hos Stiven Bilservice - din kompletta bilverkstad!

Däck till din bil

Stiven bilverkstad har marknadens bredaste däck sortiment. Hos oss hittar du de flesta av de stora tillverkarna, t.ex. Michelin, Pirelli, Gislaved, Goodyear, Continental, Dunlop och Firestone.

Däck & fälgar

Tvätt & rekond

Stiven bilservice tvättar din bil omsorgsfullt för hand, vi använder svamp samt miljövänliga tvättmedel. Vi erbjuder olika paket, ut- och invändig rekond samt klädseltvätt.

Tvätt & rekond

Allmän service

Det är viktigt att serva bilen regelbundet för att kontrollera så allt står rätt till. Vi på Stiven bilverkstad servar och reparerar din bil med bred erfarenhet, Vi använder bilreservdelar med Megaranterad kvalitet. Välkommen till Meca Car Service!

Allmän service

AC-service

Undvik dyra reparationer genom att serva AC systemet regelbundet. Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Ett AC-system behöver service för att fungera effektivt. Även om din AC fungerar så kan en ac-service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Övriga tjänster

Vi utför reparationer, byte av koppling, bilbatteri, bromsskivor, avgassystem, byte av kamrem, rekonditionering. Förutom allmän bilservice och reparationer erbjuder vi även däckhotell och montering/demontering av däck. Hos oss kan du lämna bilen i trygga händer!

Boka tid här

Stiven bilverkstad
Hantverkarvägen 24
Handen, Haninge ​136 44

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag 10:00 - 16:00

Söndag Stängt

Vi är en auktoriserad MECA-verkstad